Linkbuilding

linkbuildingDe Uitwijk heeft in totaal 1567 backlinks. Backlinks zijn links gevonden op websites, webpagina’s of netto-gepubliceerde artikelen die aansluiten op uw eigen site. Backlinks zullen mensen naar uw site aantrekken en zorgt dus voor meer verkeer. Goede en kwalitatieve backlinks helpen op het gebied van SEO. Hoe meer en kwalitatief hogere backlinks, hoe hoger je geregistreerd zal worden door Google. In de top-10 backlinks van De Uitwijk staan vooral sites over caravans en campings. De top 10 links bestaat uit kwalitatief mindere sites, hieraan zou nog aandacht aan besteed kunnen worden.

Manieren om je backlinks te verhogen zijn:

–         Cross promotion

Samenwerking met voor jouw bedrijf relevante websites en blogs is waardevol. Een goede manier van samenwerking is een ‘cross promotion’. Dit is een promotiemethode waarbij aan elkaar verwante producten of diensten gezamenlijk worden gepromoot.

–         Goede content

Naar goede content, die op de juiste manier is gepromoot, zal gelinkt worden.

–         Actief meedoen

Serieus mee doen op forums en communities. Daar kun je links plaatsen in online discussies die verwant zijn met het thema van je site. Daarnaast is het neveneffect dat als je mensen helpt op dit soort communities, anderen je eerder een backlink naar je site zullen gunnen. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Bron: http://checker.monitorbacklinks.com/seo-tools/free-backlink-checker/www.de-uitwijk.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s